Imorse var tanken att ta liiiten sovmorgon, till i alla fall halv åtta. Men strax innan sju låg jag och funderade över tentagrejer så jag gick upp till slut och satte mig för att läsa genom anteckningar.
 
Jag har en ganska intensiv dag framför mig så extra sömn hade varit ett plus men för en gång skull har jag sovit bra så jag känner mig okej. Som vanligt är jag även på bättre humör på morgonkvisten än på kvällen. Igår, och alla andra kvällar, kom tankarna om att jag kommer faila tentan, göra bort mig på arbetsintervjuen etc. Skillnaden nu för tiden är att jag vet om det här och jag vet att jag alltid är mer positiv på morgonen och mer alert i huvudet. Och tada! - positiv Maria nu.
 
Ska gå hemifrån kl 10, kommer komma hem antingen halv sju, eller halv åtta ikväll, beroende på hur länge jag sitter med tentan. 
 
Jag har inte förberett inför intervjun så mycket som jag velat kanske, mest haft det i huvudet och funderat över eventuella frågor. Särskilt eftersom jag skrev till dem spontant, alltså ingen utlagd annons, så en förklaring till varför är ju bra att börja med. Men jag känner mig faktiskt laddad och förväntansfull! Som jag skrev sist så är jag lugnare eftersom min ekonomi inte hänger på detta för en gång skull.
 
 
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej