Förra veckan blev ganska intensiv, för att vara Maria. Jag var ganska urladdad igår. Min energi går bara till en viss grad när det kommer till sociala biten och stimulans. Jag blir snabbt trött och svag. Men ändå glad såklart. 
Att det blev lite extra var ju för att jag var ensam hemme söndag-söndag, när Tomas var i Bryssel. Liksom tvingad till att hitta på saker. Man blir lätt bortskämd när man bor med någon. 
 
jag har lovat mig själv att skilja på mat och plugg, men ibland blir det kombinerat. men matro ska vara prio, egentligen.
 
Föreläsningarna mån-tors löpte på, samt plugget. Jag har fått mycket läst och repeterat mestadels inför tentamen om cirka en månad isch. I konst och litteratur har vi salstenta så jag fokuserar mestadels på det just nu genom att läsa och skriva ned anteckningar. Filosofin har en hemtenta vi redan vet om så den ska jag sätta mig med på torsdag, efter ämnets seminarium, för den ska in 10/3. Lika bra känner jag.
I historian är det också hemtenta men som gör mig lite nervös för det är stort ämne och lite lurigt att ha hemtenta i det, så det känns som att det kommer bli svårt. 
 
 
 
Träningsmässigt har det varit supervecka, verkligen! Jag började med ett längre pass på söndagen som satte smygstart på veckan.
Jag har lätt kunnat tagit mig ut på morgonen tis, tors, fre i skogen för spring och lek, då jag tis och tors började vid 13, och i fredags hade jag ingen tid på dagen att passa. Underbart!
 
På torsdagen gick det lite trögt i benen så jag vände ganska snabbt hemåt men tog en tur över Klingaberget intill. Där kom den orangea solen upp för berget så jag stannade till där och körde lätta backintervaller, med radio i lurarna och ett riktigt lyckorus! Hemma sen blev det handstående och lite yoga. Fint improvisationspass. 
 
 
 
På fredagen mellan 17-18 var jag på ett engångspass i en yogastudio i stan, som var inspirerat av yoga, pilates, balett, qigong m.m. som jag spontant anmälde mig till som utmaning. Allt var inte riktigt för mig kände jag men jag tar med mig lite saker därifrån. Det var väldigt känslomässigt förlösande så jag var gråtfärdigt på avslappningen sen för det släppte så mycket spänningar i kroppen. Ganska inspirerande ändå!
 
Direkt efter gick jag till en vän, svettig och lite småspeedad, men det var himla trevligt med sällskap och efter så lång tid också. När jag sen på lördagförmiddag fikade med mamma var jag som sagt lite socialt trött, men med mamma fungerar det ju ändå! Min mage började strula redan på fredagskvällen och gör det fortfarande, så lördagskvällen fick spenderas hemma.
Söndagen gick åt till tvätt och plugg med lite träning emellan, och en evig väntan på att Tomas skulle komma hem till slut på kvällen. Äntligen <3
 

1 kommentarer

Amanda Jona [SPONTAN]

20 Feb 2017 08:19

Härligt att du haft en bra träningsvecka! :)

Svar: Ja så himla avstressande och energigivande!:)
Maria

Kommentera

Publiceras ej