Idag blev det en blöt start på dagen. Kl 7 stod jag i snön, inväntandes på att träningsklockan skulle finna sin satellit så jag kunde springa iväg. I natt har det äntligen snöat! Därför var det relativt oplogat när jag sprang så det blev 25 minuter av hög puls, genom snö och med ett leende. Älskar att pulsa runt i snön! Det är roligt med utmaning.
 
Nu sitter jag med förberedd frukost, efter duschen. Om mindre än en halvtimme ska jag gå iväg till Campusbussen för seminarie i litteraturen och efter lunch kommer vi att få våran hemtenta. Tänker sitta kvar en stund med den i Linköping i dag så jag kommer igång. Har suttit en del på skolan senaste två veckorna, det fungerar riktigt bra. Man har inte så mycket annat att göra när man sitter där, till skillnad mot hemma. Sen blir studielusten avbruten på bussen hem, så har man studie-flow i skolan så är det bäst att ta tillvara på det. Väl sittande på bussen hem då så känns det extra skönt, det blir som att lämna en arbetsplats. Hemma kan man då läsa något annat eller slappna av.
 
Därför gick jag upp extra tidigt idag för att hinna springa. Jag kommer ha lite ont om tid några dagar nu till hemmaträning men jag behöver ändå springa av mig. För huvudet och kroppens skull så jag kan sitta i lugn och ro med skrivningen.
 
Tomas fick inte heller följa med idag pga det haha. Det är min egentid. Väldigt viktigt för mig, utan att den skull ogilla Tomas sällskap. Vi springer ihop ibland vilket båda verkligen gillar men stunden på morgonen är annorlunda.
 
Nu har jag träningen gjord i alla fall och jag ångrar aldrig att jag går upp så tidigt som jag gör. Som morgonmeditation :)
 
morgonkaffet,

Kommentera

Publiceras ej