Godmorgon från en betydligt gladare och lättare Maria! Jämfört med igår. Inatt har jag sovit ganska hårt, och ihållande. Inte mina vanliga uppvaknande. Lite mycket hetsiga drömmar men överlag känner jag mig helt utvilad. Vilken skillnad!
 
Sitter med kaffet, som jag började med att spilla ut halvt över datorn men nu är det i koppen igen. Smakade extra gott då jag var väldigt hungrig. 
 
 
Förbereder mina äggmackor som ska stinka på bussen om en timme på väg till Valla. Försöker att inte tänka på att jag kanske irriterar folk med lukten för det är en väldigt skön stund på dagen - hörlurar med musik eller pod tillsammans med god frukost med den fina utsikten som är längs med vägen till Linköping. Såhär tidigt brukar jag inte plugga på bussen utan det blir på hemvägen, eller om jag brukar åka senare. Funderar på att skaffa mig en liten matlåde-väska eftersom jag har både frukost och lunch med mig dessa dagar. Nu har jag dem i plastpåse istället för i ryggsäcken eftersom dem far upponer när man går. 
 
Precis som i onsdags kör jag mina två timmar på biblioteket, på morgonen 9-11, innan dagens föreläsning 13-15 med plugg och medtagen lunch däremellan. Kommer hem halv fem, fortsätter att läsa, ska träna lite osv. Dessa dagar är mina bästa tror jag - med hela dagen planerad men utan stress mellan punkterna.
 
Liten rivstart på veckan. Bra måndag tror jag! :)
morgonkaffet,

1 kommentarer

Lillemmish- mode - inspo

28 Aug 2017 07:37

god morgon =)

ha en bra måndag
kram

Kommentera

Publiceras ej