Tror mig har rett ut Kommunal-strulet men blir ändå irriterad. Trots att jag endast kommer jobba 4 h/veckan så får jag betala avgift som om jag jobbar heltid. 349:-/ månaden, istället för 193 :-/månaden som är för studerande annars. Känns ju lönsamt. Det uppmuntrar ju inte extrajobb vid sidan av studierna direkt. Så skevt..
 
 
Det kanske inte ses som en stor grej överlag men det känns för mig. Som tur är så leder ju dessa extratimmar på biblioteket till praktik, merit och utveckling. Dessa 4 timmar i veckan betyder mycket för mig, trots det lilla. Det är lagom för en som lägger 200 % tankeverksamhet på studierna annars.
 
Nåväl, får kolla över allt det här längre fram när jag orkar. Imorgon ska jag äntligen träffa mamma igen så får ta det då. Hon är min revisor och rådgivare i allt sånt här (vuxensaker) då hon är väl insatt i allt som har med pappersarbete att göra.
 
Annars idag har jag läst, tränat och läst mer. Historia varvat med skönlitteraturen till litteraturvetenskapen. Vi har ju så mycket att läsa till varje kurs men det passar ju mig så det gör inget. Älskar att jag måste läsa! Mitt favoritmood! Stor risk för att somna bara när en är så trött om dagarna, så byter plats hela tiden i lägenheten. Resterande dag kommer nog se ut på samma sätt - läsa. Och laga mat. Vänta hem sambon.
 
Men jag längtar efter morgondagens morgonkaffe, det planerade HIIT-passet och sen lunchen med mamsen. Bra fredagsinnehåll!
 
 

1 kommentarer

Lillemmish - mode - inspo - mamma

24 Aug 2017 15:37

ha en fin dag

Kommentera

Publiceras ej