Ja, nu är det dags för första passet på biblioteket i Campus Valla. I måndags var jag där på introduktion vilket kändes kanon och jag är inte ett dugg orolig. Ändå har jag knappt sovit inatt, bara snurrat runt. Men tack o lov är det ju bara två timmar det handlar om så det är ju inte övermäktigt direkt. 
 
Jag ska gå hemifrån strax för att åka med 7.55-bussen. Jag gillar att starta tidigt, även om det är flextid. Förmiddagen är min bästa tid och dessutom vill jag inte slösa en dag på att vänta in något. Jag tänker att det är lugnare stämning på mornar/förmiddagar också.
 
Har även förberett frukost genom att torrosta rågbröden (kommer sitta och stinka med mina äggmackor på bussen) och sitter med en morgonkopp kaffe som hunnit bli kallt mellan varven. Ska unna mig en god kaffe på campus efter passet, innan jag åker hem med bussen igen. Försöker dra ned på kaffet om dagarna så får välja väl när det gäller. 
 
Dagarna går snabbt nu och om en vecka är skolan igång. Min första föreläsning är på onsdagen så det drar sakta igång. Har dock pass på biblioteket på måndagen så jag har riktigt bra inledning med sådan mjukstart. Jag hoppas även få lusten att skriva mera inlägg här eftersom jag personligen gillar tanken på en liten dagbok att gå tillbaka till. Jag har mer recept på lager och mera tankar att formulera.
 
Nu ska jag göra ordning det sista styret och sen promenera in till stan och bussen!
 
 
 
morgonkaffet,

1 kommentarer

NORRSKEN EMMA

16 Aug 2017 07:22

ha en bra onsdag

kram =)

Svar: Tack, detsamma!
Maria

Kommentera

Publiceras ej