Idag är första föreläsningen på cirka 2,5 vecka, samt 2 veckor sen sista tentan i förra kursen. Så det känns en aningens ringrostigt att göra sig anständig och passa tider idag. 
 
Idag börjar kursen om moralfilosofi vilket kan bli riktigt intressant, om det blir bra diskussioner. Risken med dessa ämnen är väl att det ibland blir svårt att diskutera rent objektivt, och inte få med privata känslor och fördomar/åsikter. Jag fick hem böckerna igår äntligen som jag tycker verkar bra. Körde lite högläsning på kvällen eftersom jag och Tomas brukar samtala kring många såna ämnen. 
 
Nåväl. Det blir bra med kurs igen även om jag gått ner lite i tempo och just för tillfället känns det svårt att komma igång med hjärnan igen. Men behöver stimulansen. Samtidigt har jag utnyttjat ledigheten med vila, sova, sova, kolla serier, träna, sova, sova, läsa annat. Riktigt behövligt! 
 
Jag har även målat en del med mina färgpennor. Jag har inte haft ro att göra det senaste året men nu har det passat så bra för att fördriva tiden kreativt. Dessutom får jag inte lika dåligt samvete att sitta still om jag målar samtidigt. Stimulans, stimulans...
 
 
Satt samtidigt och kollade lite videos från youtube om akvarell bl.a som sidounderhållning. Finns så mycket bra att hitta på internet som inspirerar en amatör. 
 
 
Mammas påskkort var också ett tidsfördriv.
 
Men sånt här går i perioder. Sen tar det några månader innan jag sitter nästa gång. Men det är bra att ta till när man är själv hemma, för jag målar eller ritar aldrig i närheten av någon annan. 
 
Nog om det! Min dag kommer nog gå snabbt, på ett bra sätt. Ser fram mot eftermiddagen när jag ska träffa en vän ute som jag inte sett på snart ett halvår! Nästan lite exalterad för även om det ibland slinker in långa pauser mellan träffarna så känns det alltid bra när man ses igen. Så bekvämt:)

1 kommentarer

meh.blo.gg

21 Apr 2017 08:05

Superfina konstverk

Svar: tack snälla:)
Maria

Kommentera

Publiceras ej