..det här med koppning. Det är i alla fall ganska symetriskt över ryggen. Efter jobbet idag gick jag direkt till Linda för att fortsätta jobba med höfter+ lår+knä, rygg, nacke och axel. Den här gången blev det mera koppning och resultatet därefter. Ser kul ut! Men det gör inte ont som man kanske kan tro när man ser märkena. 
 
Jag är väldigt glad åt att jag har tagit tag i det och gått 3 ggr ganska kontinuerligt över lite mindre än en månad. Höften släpper efter fortare vid tryckningarna och jag vaknar med mindre huvudvärk nu. Så härligt! Ska fortsätta med övningarna och peppa mig vidare!
 
 
Morgonstund har guld i mun..nej kaffe menar jag. Sippar på andra koppen, tittar ut och ser solen för första gången på några dagar känns det som. Om ca en kvart är jag förhoppningsvis utanför dörren och påväg till Vrinneviskogen och utegymmet med Tomas. Benen känns mer idag, än igår, efter lördagens långpass så det ska bli skönt att röra igång dem. Tog långpromenad igår och stretchade så det blev i alla fall något gjort för dem. 
 
Oh och jag är inte blond/grå längre - slängde i en kopparfärg igår som blev brunrosa (?) men är nöjd!
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
update - två bilder från utegymmet!